meta name="google-site-verification"content="Sv6P4_W5t8OertFlKdB4j8_AerBK_aZHZfRvEc_rGA0" / JSC Blanes 2.0: SUPORT A VALÈNCIA, CONTRA LA VIOLÈNCIA

22 feb 2012

SUPORT A VALÈNCIA, CONTRA LA VIOLÈNCIA


  
El passat dimecres dia 15 de febrer, els alumnes de l’IES Lluís Vives de Valencia varen sortir al carrer a manifestar-se contra les retallades en educació.
La policia va carregar contra els estudiants involucrats a la manifestació de manera desmesurada, provocant ferits i detencions de menors. Aquestes càrregues policials s’han repetit en diverses manifestacions estudiantils posteriors d’aquesta mateixa Comunitat Autònoma.
Ahir, dia 21 de febrer, es van realitzar multitudinàries manifestacions a tot Espanya com a recolzament als estudiants de Valencia, i contra les fortes repressions policials que van patir aquests menors.
La Confederació Estatal d’Associacions d’Estudiants (CANAE) ha denunciat la desmesurada actuació de la Policia, reivindicant el dret de manifestació, d’opinió i de crítica dels estudiants.
Per altra banda, el PSC exigeix una investigació contra les càrregues policials de Valencia i la dimissió dels seus responsables, tant policials com polítics.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario