meta name="google-site-verification"content="Sv6P4_W5t8OertFlKdB4j8_AerBK_aZHZfRvEc_rGA0" / JSC Blanes 2.0: Aquest dissabte, La Botiga al Carrer!

1 mar 2012

Aquest dissabte, La Botiga al Carrer!

Després de l’èxit de la darrera edició de La Botiga al Carrer, els botiguers tornaran a oferir els seus productes amb uns preus molt reduïts, però amb la qualitat de sempre, per així liquidar els estocs de la temporada.
Es podrà adquirir roba, calçat, parament de la llar, eines de bricolatge, perfums, joies i alimentació, entre molts altres articles, culminant el període de rebaixes d’hivern que s’han viscut els darrers mesos.
La principal novetat de la nova edició de La Botiga al Carrer de Blanes, que se celebrarà el proper dissabte 3 de març, són els menús especials a preus més atractius que oferiran diversos restaurants del centre de la localitat. Aquests establiments s’han volgut sumar a una iniciativa que, edició rere edició, omple els carrers de Blanes de visitants que aprofiten l’oportunitat de comprar a uns preus molt rebaixats mentre passegen per un entorn obert i agradable.
Per facilitar l’assistència de blanencs i visitants, es podran deixar els vehicles gratuïtament a l’aparcament situat darrere de l’antic pavelló municipal, al centre del municipi. D’altra banda, els clients que comprin a les botigues associades també podran obtenir tiquets d’aparcament per una hora gratuïta als pàrquings SABA i Brillas de Blanes.
Les parades de La Botiga al Carrer estaran instal·lades de les 9 h del matí a les 21 h del vespre als carrers del centre de la localitat: Muralla, Mercaders, Raval, Tapioles i Ample,  principalment.

Gaudiu de les rebaixes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario